Web & App development
+359 885 769676

Изработка на онлайн магазин

Какво предлагаме?

Предлагаме решения за малки, средно и много големи бизнеси.
За всеки клиент предлагаме индивидуално решение, което да се съобразява с бюджета и нуждите на бизнеса.

Направи запитване
header-bg-image

Те ни гласуваха доверие.

Виж повече

Какви са ползите от работа с нас?

Повече от 10 години разработваме и поддържаме успешни онлайн магазини и с радост прилагаме целия си опит във всеки
следващ проект.

1

Опит

Занимаваме се с разработка, поддръжка и реклама на онлайн магазини вече повече от 10 години и сме наясно с всички процеси и елементи, които са нужни за успешното развитие на онлайн магазин.

2

SEO Експерти

Имаме огромен опит в SEO Оптимизацията. Работили сме по едни от най-конукрентните ниши в България и по света. Повече информация може да намерите в нашия seo репорт.

5

Дигитална агенция

Имаме дигитална агенция, която успешно маркетира продукти на над 25 пазара. Предлагаме реклама в най-големите платформи: Facebook, Instagram, Google TikTok и др. Повече информация може да намерите на нашата страница за дигитален маркетинг.

4

Доказан екип

Разполагаме с опитен екип от професионалисти, които са се доказали в своите области. Имаме сертифицирани Magento frontend & backend програмисти. Също така сме едни от първите Google Partners в България.

3

Международен опит

Разработвали и поддържали сме онлайн магазини, които оперират в над 40 държави на 6 континента. Имаме 10-годишен опит в създаването на успешни, работещи магазини, опериращи в една или много държави.

Каква платформа ползваме?

Към всеки нов проект подхождаме индивидуално, запознаваме се с бизнес спецификите и подбираме най-правилния софтуер. Работим основно с най-популярните open-source софтуери, като също така разиваме собствени CMS платформи.

Изработка на онлайн магазин Magento

Magento

Използваме платформата Magento основно за отвърдили се бизнеси, с голяма номенклатура и специфични софтуерни решения, като интеграции с ERP системи и др.

Изработка на онлайн магазин Wordpress

WordPress

Използваме open-source платформата WordPress основно за сайтове с по-малко продукти. Голямото предимство на WordPress е, че е бърз, лесно се скалира и бързо може да се стартират нови пазари.

Изработка на онлайн магазин Custom CMS

Custom CMS

Препоръчваме нашата собствена CMS в случаите, когато бизнесът се нуждае от специфично решение, различни от конвеционалните open-source системи.

За контакти

Елате да си поговорим

Този сайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайте, вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Прочети още OK