Web & App development
+359 885 769676

CRM Софтуер

Какво предлагаме?

Предлагаме разработка на Индивидуални CRM (Customer Relationship Management) системи за малки, средни и много големи бизнеси.

Направи запитване
header-bg-image

Те ни гласуваха доверие.

Виж повече

Какви са ползите от работа с нас?

Повече от 10 години разработваме и поддържаме успешни софтуерни продукти и с радост прилагаме целия си опит във всеки следващ проект.

1

Доказан опит

Имаме доказан опит в разработването на успешни CRM системи за фирми от всякакъв размер и в различни индустрии. Нашите клиенти подобряват многократно ефективността на си, като увеличават продажбите си.

2

Персонализирани решения

Имаме огромен опит в SEO Оптимизацията. Работили сме по едни от най-конукрентните ниши в България и по света. Повече информация може да намерите в нашия seo репорт.

5

Бъдещо развитие

Нашите CRM системи са проектирани да растат заедно с вашия бизнес. Независимо дали сте малка стартираща компания или голяма корпорация, нашите решения са достатъчно гъвкави, за да отговорят на вашите нужди и да се разрастват с разрастването на вашия бизнес.

4

Удобен интерфейс

Нашите CRM системи имат прост и интуитивен интерфейс, който е лесен за използване. Това прави работата със ситемата бърза и лесна.

3

Поддръжка

Нашите услуги не приключват с доставката на вашата CRM система. Ние предоставяме постоянна поддръжка, за да гарантираме, че вашата система работи безпроблемно

Предимства на SOFTART CRM

Повече от 10 години разработваме и поддържаме успешни софтуерни продукти и с радост прилагаме целия си опит във всеки следващ проект.

1

SMS и Viber Интеграции

Възможност за интеграция на модул за изпращане на съобщения на вашите клиенти чрез Viber, както и директно SMS известяване.

2

Индивидуализация

Разработваме индивидуални модулни решения, които да отговарят най-точно на изискванията на вашия бизнес и клиентите с които комуникирате.

5

Cloud базиран

Защитен и винаги достъпен от всяка точка на платентата + Автоизираните резервни копия на cloud системата.

4

Интеграции

Директна интеграция с уебсайт или други онлайн платформи. CRM-a може да работи и напълно самостоятелно.

3

Автоматизация

Възможност за автоматично или ръчно прехвърляне на задачи към различни сътрудници или бордове.

Интеграции

Предлагаме възможност за интеграция на CRM-a с най-популярните open-source платформи.

Изработка на онлайн магазин Magento

Magento

Изработка на онлайн магазин Wordpress

WordPress

Изработка на онлайн магазин Custom CMS

Custom CMS

За контакти

Елате да си поговорим

Този сайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайте, вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Прочети още OK